top of page

NOSALTRES

Can Mila de la Roca és una Masia del segle XVI, arrecerada al bosc, encarada a la plana de vinyes i prop dels preéssecs de secà de l'Ordal, la qual ocupa un lloc rellevant en el paissatge vitivinícola del municipi de Subirats , i especialment en el recorregut entre Lavern i Sant Pau d'Ordal.

Can Mila de la Roca és casa nostra des de l'any 1995. Ara hi vivim el Jaume Grimau Marti i la Eva Grimau Marti amb el Mario d'Onofrio i els nostres dos fills l'Aran i la Júlia. Des del Juny del 2016 hem obert les portes a un nou projecte que ja feia temps que hi estàvem treballant. Rehabilitar una zona de la masia per a destinar-la al turisme rural; tot aprofitant la bonica zona que ens envolta. Rodejats de vinyes, presseguers, bosc i amb una petita colla d'animals de granja i un trosset d'hort volem oferir un allotjament familiar, tranquil i amb una gran varietat d'activitats per a que tothom trobi el seu lloc a casa nostra.

Podreu llogar la casa en grup amb capacitat per a 6 persones i possibilitat de llit supletori passant per una familia amb nens, com una parella i passar una nit romàntica amb opcions a cuna, poder portar la mascota, etc...

Des del municipi de Subirats i la Comarca de l'Alt Penedès s'està fent una gran aposta per turisme rural i l'enoturisme per tal d'aprofitar al màxim els recursos que tenim a l'abast. Podras trobar ben aprop bona gastronomia , maridatges i visites a cellers, festivals musicals, productes de proximitat, rutes de senderisme, lloguer de bicicletes i opcions de fer rutes guiades o sense.

També podreu disfrutar la les platges de la Costa de Barcelona que trobaras a 30 minuts de cotxe, visitar Barcelona o Tarragona que es troben les dues a 45 minuts, Montserrat i moltes altres destinacions turístiques del nostre territori.

bottom of page